Over

Wie ben ik?

Welkom bij de Voetbalans

waar zorg, passie en expertise samenkomen voor jouw welzijn!

Ik ben Claudia, een toegewijde professional met een achtergrond in de gezondheidszorg, werkzaam op de orthopedische afdeling van een ziekenhuis en tevens eigenaar van de Voetbalans.

Al vroeg in mijn carrière kwam ik in aanraking met voetreflexologie en kon ik de positieve effecten ervan zelf aan den lijve ervaren. Dit wakkerde mijn passie aan om me er helemaal in te verdiepen. Hierbij stel ik het welzijn van mijn cliënten altijd voorop.

Met De Voetbalans streef ik ernaar om blokkades aan te pakken en op te heffen met behulp van causale voetreflexologie en metamorfosemassage. De holistische aanpak van beide methoden is gericht op het oplossen van specifieke problemen, het bevorderen van de algemene gezondheid en het gevoel van welzijn.

Als bachelor in verpleegkunde, causaal voetreflexoloog en expert metamorfosemassage draag ik levenslang leren hoog in het vaandel. Jaarlijks blijf ik me bijscholen in de meest uiteenlopende facetten van mijn job. Enkel voorbeelden zijn behandeling van klachten na virale infecties, specialisaties kinderen, gewichtsproblemen, Chinese geneeskunde, ...

Bij De Voetbalans staat jouw gezondheid centraal.

Ik nodig je van harte uit kennis te maken met mijn gepassioneerde benadering van zorg.Samen werken we aan het optimaliseren van jouw welzijn!

Neem vandaag nog contact op voor een afspraak en zet de eerste stap naar een gebalanceerd welzijn.

Mijn missie


In 2018 richtte ik de Voetbalans op om mensen vooruit te helpen in hun leven, zowel op lichamelijk als op mentaal vlak en op die manier bij te dragen aan hun algemeen welzijn.


Hierbij beperk ik me niet tot het behandelen van de symptomen alleen. Ik benader lichaam en geest als één geheel.